Katalogové číslo: 551 Kategorie: Štítky: ,

Popis

Moderuje Martina Mašková.

Beránek Josef, Mgr.

Studium na MFF UK, postgraduální kurs na Robert Schuman Institut of Journalism v Bruselu. Působil jako vedoucí redaktor v AD, publikační činnost i v dalších médiích LN, ČD, Čtd, Respekt, KT, ČRo, Radio Golem, vedoucí odd. časopisů nakl. Portál. Manažer lidských zdrojů v Newton I.T. Zveřejněno: Hovory s Petrem Kolářem (2001), knižní rozhovor v Václavem Malým (2002), Janem Sokolem (2004), Radimem Paloušem (2006).

Kvasnička Daniel, Mgr.

Narozen 1959 v Č. Budějovicích, 1975–1979 absolvoval SPŠ grafickou v Praze, obor užitá fotografie. Nebyl přijat v r. 1979 ke studiu na Komenského evang. bohoslov. fak. (oficiálně pro dostatek duchovních) a nastoupil voj. zákl. službu. Rok pracoval v propagaci Hudebních nástrojů v H. Králové a v Krajském muzeu vých. Čech. Oženil se v Pardubicích a absolvoval převýchovu ve Východočeských chemických závodech v Pardubicích. Při práci vystudoval teologii v pokojových seminářích a v roce 1985 odešel jako pomocný duchovní do Děčína, kde pracoval v Technických službách. Od roku 1988 pracoval na plný úvazek v sev. Čechách jako duchovní Církve bratrské. V roce 1995 se stěhoval do Náchoda jako duchovní správce a od roku 1995 do začátku roku 2002 pracoval jako dobrovolný šéfredaktor Náchod. zpravodaje. Příležitostně publikuje, upravuje tiskoviny a fotografuje. Od ledna 2002 je místopředs. politické strany Naděje. Ženatý s Miroslavou a má čtyři děti.

Prudký Libor, Ing., Ph.D.

Bez podrobností.

Spousta Jan, Mgr. Ing.

Studium: matematické inženýrství FJFI ČVUT, teologie v neoficiálním bytovém semináři, sociologie FSV UK.

Pracovní zařazení: Vedoucí konzultačního a analytického oddělení firmy SC&C spol. s r.o.; šéfredaktor časopisu Getsemany; jako externista vyučuje sociologii náboženství na IES ETF UK.

Zveřejněné práce: řada časopiseckých a knižních příspěvků, skripta sociologie náboženství pro IES ETF UK, překlady teologické literatury.

Další informace

Délka pořadu

Ročník

Účinkující

, , ,

Velikost audionahrávky 72 MiB

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „Jsme nejbezbožnější národ Evropy?“