Antidiskriminace se stala základním programem státní moci s cílem zajistit rovnost všech menšin, nikoliv však v příležitostech, ale ve výsledcích. To, o co se nyní hraje, je snaha neomarxistů přivést křesťany ke kapitulaci a akceptaci od základu radikálně odlišné definice člověka, smyslu života a řádu světa.

Katalogové číslo: 1595 Kategorie: Štítky: ,

Popis

Antidiskriminace se stala základním programem státní moci s cílem zajistit rovnost všech menšin, nikoliv však v příležitostech, ale ve výsledcích. To je v rozporu s inherentními principy přirozenosti, přirozeného práva a zdravého rozumu, které jsou integrální součástí katolické morálky. Současný konflikt a z něho plynoucí persekuce křesťanů se nevede o věroučná témata. To, o co se nyní hraje, je snaha neomarxistů prostřednictvím ovládnutého státního aparátu i nestátních mocenských institucí (zejména médií a velkých korporací, neziskového sektoru apod.) přivést křesťany ke kapitulaci a akceptaci od základu radikálně odlišné definice člověka, smyslu života a řádu světa.

Kosinka Jan Petr, Mgr.

Mgr. Jan Petr KOSINKA je právník a sociální pracovník. Působil mimo jiné v Kanceláři veřejného ochránce práv v Oddělení dohledu nad omezováním osobní svobody a na Nejvyšším soudě jako asistent předsedkyně senátu. Nyní je osobou samostatně výdělečně činnou a poradcem v občanské poradně. Studuje v distančním doktorském programu obor Teorie práva na Právnické fakultě MU.

Další informace

Délka pořadu

Ročník

Účinkující

K dispozici

Velikost audionahrávky 87 MiB

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „Pronásledování křesťanů v současné Evropě“