Ocknecht Petr
Petr Ocknecht se narodil v roce 1977. V letech 1991–1993 studoval Höhere Bundeslehranstalt für Tourismus – Interkulturelle Hotelfachschule ve městě Retz. Poté odmaturoval i v Česku. Zde pracoval především v gastronomii jako vedoucí výroby, kuchař, cukrář a lektor vaření. Pracoval také na zaoceánském parníku a využil zahraniční stáže a pracovní nabídky v Německu, Francii a Rakousku. Hmyzu se věnuje od roku 2003, kdy se zúčastnil přednášky paní doktorky Borkovcové. Od té doby spolupracují, vydali 2 knihy o hmyzu s recepty, natočili DVD.
Zobrazen jediný výsledek
List of products
-
Výběr možnostíOcknecht Petr
Hmyz na talíři (přednáška s ochutnávkou)
27. ročník (2017)
63,00 Kč – 160,00 Kč
Zobrazen jediný výsledek