Katalogové číslo: 887 Kategorie: , Štítek:

Bísek Tomáš, Ing.

Farář církve Českobratrské evangelické. Vystudoval ČVUT, potom evangelickou teologii v Praze a rok v USA. Následně byl farářem v Telecím u Poličky (1970–1982). Po podpisu Charty 77 mu byl r. 1982 odňat státní souhlas. Po třech letech práce lesního dělníka v r. 1985 emigroval s rodinou do Velké Británie. Tady působil jako farář Skotské Reformované církve (The Church of Scotland) 1985–1996. V 90. letech se stal mimořádným členem Iona Community. Po návratu do ČR je farářem CCE na Spořilově – Jižním Městě. Sbor staví nový sborový dům vedle občanské poradny a azylového domu občanské iniciativy „Společnou cestou“.

Bísková Daniela

Mimořádná členka Iona Community. V Glasgowě (1992–1996) se aktivně podílela na přípravě měsíčních akcí organizovaných skupinou Iona Community. Nyní je učitelkou angličtiny, angažuje se ve sboru CCE Praha Spořilov – Jižní Město. Působí jako místopředsedkyně občanské iniciativy „Společnou cestou“.

Hajný Martin, Ing., Ph.D.

Narozen r.1970. Vystudoval radiotechniku na Elektrotechnické fakultě ČVUT v Praze, kde také absolvoval postgraduální studium. Disertační práci na téma Predikce rozptylu elektromagnetických vln na dešťovém prostředí obhájil v roce 1999. V průběhu studia byl zapojen do řešení mezinárodního projektu COST 255. Po absolvování náhradní vojenské služby pracuje od roku 2000 v komerční praxi.

Další informace

Délka pořadu

Ročník

Účinkující

, ,

Velikost audionahrávky 64 MiB

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „Ekumenické středisko ve Skotsku (promítání) + krátká bohoslužba“