Katalogové číslo: 1596 Kategorie: Štítky: ,

Šebek Tomáš, MUDr.

MUDr. Tomáš ŠEBEK (1977, Praha) v roce 2002 zakončil studium všeobecného lékařství na 1. lékařské fakultě Univerzity Karlovy a nastoupil jako všeobecný chirurg do Nemocnice Hořovice. V roce 2004 založil společnost, která dnes provozuje unikátní odborný portál proLékaře.cz a českou internetovou jedničku v kategorii zdraví – uLékaře.cz.

V roce 2010 se připojil k mezinárodní organizaci Lékaři bez hranic a odjel na svou první misi na Haiti. Do současnosti absolvoval další mise (Haiti, 2× Afghánistán, Jižní Súdán a Jemen). V roce 2013 nastoupil do Nemocnice Na Františku v Praze, kde pracuje jako ordinář chirurgické jednotky intenzivní péče.

Tomáš Šebek je dvouatestovaný všeobecný chirurg s třináctiletou praxi v chirurgii a traumatologii. Momentálně se specializuje na laparoskopické výkony v oblasti břišní dutiny a zároveň se na misích s Lékaři bez hranic věnuje úrazové chirurgii břicha, hrudníku a končetin.

O práci s Lékaři bez hranic napsal knihy Mise Haiti – 5 měsíců s Lékaři bez hranic, Mise Afghánistán – český chirurg v zemi lovců draků, Africká zima.

Další informace

Délka pořadu

Ročník

Účinkující

Velikost audionahrávky 102 MiB

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „Lékaři bez hranic“