V této přednášce o novém biomedicínském směru zvaném hormeze (hormesis) se dozvíte, proč je nezdravé snídat a jak vás může radioaktivita chránit proti rakovině. Hormeze udržuje tělo odolné, funkční a zdravé, čímž zpomaluje stárnutí a nástup civilizačních chorob včetně rakoviny a obezity.

Katalogové číslo: 1642 Kategorie: Štítek:

Popis

Všichni jsme z různých zdrojů pravidelně masírováni „zaručeně vědeckými“ fakty i „prastarými“ moudry o tom, co je zdravé a co nám naopak škodí. Pokud se ale podíváme na skutečné výsledky skutečně vědeckých studií, nalezneme fascinující skutečnosti, které těmto tvrzením jednoznačně odporují. V této přednášce o novém biomedicínském směru zvaném hormeze (hormesis) se dozvíte, proč je nezdravé snídat a jak vás může radioaktivita chránit proti rakovině. Hormeze udržuje tělo odolné, funkční a zdravé, čímž zpomaluje stárnutí a nástup civilizačních chorob včetně rakoviny a obezity. Hormeze je směr současné vědy, který propojuje nejžhavější objevy v rozličných oborech, jako jsou radiační bezpečnost, toxikologie, farmakologie a přírodní medicína.

Zelenka Jaroslav, Ing., Ph.D.

Jaroslav ZELENKA (1980) vystudoval biochemii na VŠCHT v Praze. Vědecké vzdělání získal na 1. lékařské fakultě Univerzity Karlovy u profesora Libora Vítka. V současné době pracuje ve Fyziologickém ústavu Akademie věd ČR, kde se zabývá funkcí a dysfunkcí mitochondriální DNA.

Další informace

Délka pořadu

Ročník

Účinkující

K dispozici

,

Velikost audionahrávky 92 MiB
Velikost videonahrávky 769 MiB
Délka videonahrávky 50 min.

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „Hormeze: nový pohled na stárnutí, rakovinu a chemii“